Houdoe hè!

Na maanden van voorbereiding was het op donderdag 11 juni dan eindelijk zover. De perfecte das was gevonden en ook de matchende schoenen waren niet vergeten. Joan Achmed ging afstuderen! Om stipt 13:00 uur verzamelde het collectief zich om Joan de nodige ondersteuning te bieden. Alhoewel, nodige? Er zou wel even een keurige zeven binnengesleept worden, aldus dhr. Achmed. Een dik half uur later bleek dat er sprake was van zelfonderschatting, hij presteerde het om een 8,5 te scoren! Een fantastisch resultaat!

Zoals gebruikelijk werd ook Joan weer fraai uitgedost. De praeses had zijn eigen kast opengetrokken uren door de stad lopen struinen en wist haatbaard te voorzien van de typerende uit de vuile was getrokken handdoek tulband, hipsterbroekje, frambozen en witte sokken met sandalen.

Gelukkig wist Kees dit keer wél de weg te vinden en dus kon er weer eens genoten worden van een ritje met de huifkar. Dit bracht ons naar Café van Horen Zeggen, alwaar er onder een stralende zon werd genoten van enkele fusten biertjes. Vanzelfsprekend ontbraken ook de snacks niet en dus was het feest voor Joan compleet.

‘’Aah, wat een schattige baby!’’