Zomerborrel

Met een maar immer verder groeiend ledenbestand van zowel oud- als actief leden is het belangrijk dat de banden tussen LAB en Braque onderhouden worden. Immers, de personen die alleen maar bij onze vereniging zijn gekomen om zich te misdragen en bier te drinken verwijzen wij al jaren met veel plezier door naar de andere clubjes binnen Plato. Terwijl de disputaire band van menig verbond binnen Plato reeds in komkommertijd verkeert, onderneemt Braque ook graag in de zomerse maanden fraaie activiteiten met haar leden. Thans is het dan ook een traditie dat Braquers de zomer met elkaar inluiden, op de jaarlijkse LAB-Braque Zomerborrel. Ondanks de goede ervaringen bij de beachclub van vorig jaar, werd dit jaar besloten om toch wat verder van zee onze heil te zoeken. Onder organisatorische leiding van de heeren Quist en Dingemans werd dit jaar een aardig deel van het centrum van Utrecht afgehuurd om aldaar alvast in zomerse sferen te geraken.

Het vaste programma van voorgaande jaren werd ook dit jaar weer aangehouden. Waarom zouden we ook aanpassingen maken in een al jaren uitstekend werkende formule? Uiteraard was het weer op het afgedwongen Braque-niveau, stond er een kubieke meter bier koud en was er ook dit jaar weer genoeg te beleven. Het uitzicht op- en de draak steken met de gemiddelde Utrechtse smartphonefetisjist is inmiddels verworven tot favoriete bezigheid vande gemiddelde Braquer. Met op de achtergrond een dansfestijn waar zélfs dhr. Wesdijk nog een puntje aan kon zuigen, verschillende zwervers die uiterst bedreven waren in het onder de neus wegjatten van peuken en rondtrekkende groeperingen die naar het bleek allemaal onderdeel uitmaakten van een internationale scoutingroep liet de organisatie ook qua entertainment ook dit jaar niets te wensen over.

Na een uitstekend diner kreeg de gemiddelde Braquer uiteindelijk toch heimwee en werd samen met enkele verstekelingen tot en met lichting 1997 het Tilburgse opgezocht. Andermaal bleek dat het motto ‘Je bent Braquer voor het leven’ onverminderd geldt en stond men als vanouds de gemiddelde kroeg op het Piusplein onveilig te maken. Dat enkele mannen zich de volgende ochtend weinig tot niets konden herinneren van de avond ervoor, bevestigde nogmaals dat het wederom een uiterst geslaagde editie van de Zomerborrel was.

LAB’ers bedankt!