Afstuderen Erik

We schrijven 25 augustus 2016. Waar deze week bij studerend, bierdrinkend en kut-roepend Tilburg vooral in het teken stond van jezelf de vergetelheid in drinken nam het Heldiaal Collectief hier een middagje afstand van. Deze zonovergoten middag stond namelijk in het teken van een dag waarvan men vreesde dat het ooit zou gaan komen; Voor ons aller-Aad was het namelijk tijd om zijn tijd bij Tilburg University af te sluiten middels zijn scriptie te presenteren, verdedigen en hier opvolgend een mooi punt binnen te harken.

 

Aan de Heeren die zich bij het Cobbenhagen gebouw verzamelde was te zien dat zelfs bij de belofte des Vaderlands de biertjes rijkelijk hadden gevloeid de dag ervoor. Dit mocht de pret natuurlijk niet drukken en zodoende werden de laatste anti-kater middeltjes nog even aangedaan in het slappe aftreksel van de Mensa beter bekend als de kantine van gebouw C. Na een zenuwslopend half uur werden zowel ons uithangbord als de meegereisde supporters verzocht weer het lokaal te betreden om het eindoordeel toe te horen. Zoals ondertussen bijna traditie is wanneer men spreekt over Dhr. Knoops werd er afgetrapt met wat ego strelende complimentjes over zijn wonderschone verschijning en soepele babbel. Uiteindelijk was het dan tijd voor hetgeen waar we allemaal voor bijeengekomen waren; ons boerke Aad was afgestudeerd en wel met een mooie 7,0!

Dit heugelijk feit moest natuurlijk gevierd worden, en zo geschiedde. De rest van de dag was dan ook een opsomming van luidkeels gezongen liederen, zien en gezien worden in de huifkar, bakkies zoeter dan in de tent van Olof en wodka snuiven op de CV. Erik, van harte gefeliciteerd met het mooie resultaat en we wensen je veel succes met je verdere burgerleven!

“Houdoe hè!”