Afstuderen Dorus

Het is een drukke week voor het dispuut! Niet alleen brengen we onze tijd door met het mentoren van eerstejaars tijdens de TOP-week of door op andere manieren ‘deel te nemen’ aan de intro, ook studeren er heeren af! Zo was het, op 24 augustus 2016, aan dhr. Van Mosselveld om zich te bewijzen waardig te zijn voor het papiertje. Het dispuut maakte hiervoor de lange tocht naar Fontys in Stappegoor, met de mededeling van Dorus om allemaal onze laptop mee te nemen. Dit kon alleen maar spannend worden!

De spanningsboog werd echter abrupt verstoord toen bleek dat Dorus ons voor de zekerheid meer dan één uur van tevoren had laten aantreden. Gebouw P3 was nog leeg en dus besloot het dispuut zich maar ten goede te doen aan de versnaperingen in de campuskantine. Helaas bleek ook dit een teleurstelling, nu er slechts Snelle Jelle’s en bourgondische zakjes chips te krijgen waren. Gelukkig wist Dorus ons uiteindelijk allemaal met laptop en al het benauwde lokaal in te dirigeren.

 

De afstudeerpresentaties hier zijn toch wel wat spectaculairder dan we gewend zijn. Het bleek dat Dorus een volledig businessplan had geschreven voor een start-up waar zelfs dhr. Balders jaloers op zou zijn. Ook kwam een volledig overzicht van de DJ kwaliteiten van Dorus voorbij, variërende van het werk bij het vrije Dag! Roosendaal tot aan de gestroomlijnde, grootste van Nederland, Radio 538.

Zonder problemen wist Dorus de scherpe vragen van de afstudeercommissie te beantwoorden. Na wederom een lange wachttijd waar zelfs een lokaal ziekenhuis nog niet aan kan tippen, kon de commissie uiteindelijk bevestigen dat Dorus geslaagd was. Het cijfer? Een prima 7.2!

Waar Dorus uiteindelijk zal eindigen, wie zal het zeggen? Wij raden u aan om hiervoor af te stemmen op alle grote radiostations van Nederland. Maar waar die laptops nu goed voor waren?

“U bent docent storytelling?”