Update ledenbestand

Het wederom terugkeren van dit thema zegt genoeg: Het keurcorps van Dispuut Braque is weer op weekend geweest. Enkele dagen lang verliet de fine fleur van de Tilburgse studentenwereld het kikkerland om haar heil te zoeken in het zonnige Libië. In de nacht van 18 op 20 maart kregen klooien Foef, Glorix, Mo en Frødth de kans te bewijzen dat ze daadwerkelijk een knip voor de neusbalneus waard waren.

Normaliter kans voor de webmaster om op dit stukje webspace de Heldiale weekendcommissie eens lekker kapot te gallen. Echter wist Sir Chuck, the Anus of Arlington, elke vorm van kritiek direct te counteren door samen met zijn vriendjes alles redelijk te regelen. Almost Exellent! Volgende keer weer vijfentwintig zalm Heeren?

Ook dit jaar waren er weer enkele helden opgestaan om een poging te doen het gehele Dispuut een week aan de schijterij te krijgen middels een zelf bereid diner. Uren stonden vier helden in de keuken te zwoegen en zagen dan ook tot hun genoegen dat Dhr. Lagas alle schalen tot op de laatste kruimel leeg likte. Als kersje op de appelmoes, of appelmoes op de kersjes zo u wilt, besloot Beeksma ook nog even de laatste restanten frituurvet op te slurpen.

Alle moeite ten spijt, de klooien leken maar magertjes te genieten van al dit heerlijks. Chagrijnige gezichten, sip kijkende clowns en een berg aan vergeten spullen als dank. Toen er ook nog een enkeling besloot in de schmink hoek in slaap te vallen en speler Mo zijn transferbedrag van 18 cent totaal niet waard bleek was voor Braque de maat vol. De Heldiale StrafStaf was het inmiddels meer dan beu en besloot tot zware maatregelen. Tot groot genoegen van van Loonhoven en Frelinghuizen tot Zuyderknorresteyn haalde Beeksma zijn glazen lid tevoorschijn om de boel eens een beetje wakker te schudden.

Dit bleek te helpen en na een lange tijd van zwoegen en ploeteren bleken de vier fruitneuzen zich enigszins te herpakken. Nadat de laatste plantjes water hadden gekregen vond Braque het mooi geweest en werden de klooien lid van het Heldiaal Heerendispuut Braque. Wij willen dan ook Dorus van Mosselveld, Tim Jansen en Humberto Levarht Lopez hartelijk feliciteren met het behalen van hun zwart-witte trui. Maak er een glorieuze, onvergetelijke maar vooral Heldiale tijd van.

BEEKSMA!! SPEK!!

2011