BEA

Wederom een jaarlijks terugkerend thema hoogtepunt wat de website van T.H.D. Braque mag sieren. Na 7 lange, droge jaren van poverte en armoede gloort er weer hoop aan de horizon voor de leden van Braque. Onder de immer bezielende leiding van dhr. Van Loonhoven was het daar dan eindelijk, na maanden van wachten en twijfels: de Braque Elite Avond!

De voltallige commissie werd ingezet om van deze avond een avond te maken die eenieder nog lang zou heugen. Tevens was het gelukt om de crème de la crème van culinair Tilburg binnen te slepen om een uitgebreid en voortreffelijk 8-gangen diner neer te zetten voor de fijnproevers die ons Heldiaal dispuut kent. Uiteraard mocht dhr. Beek ook deelnemen aan deze parade des pièces de la resistance.

Een oud gezegde luidt: “Wie net gekleed is, wil lekker eten.” Zodoende. Team Vaticaan stelde niet teleur en wist de aanwezigen de mond te snoeren met de optocht aan delicatessen, waar kosten noch moeite voor gespaard werden. Kilo’s vlees, scholen vissen en zelfs enkele gekke sponzen passeerden de revue. Voldane, verzadigde blikken vulden de ruimte dan ook na afloop, op wat gebrom na van een zeker hongerig persoon.

Enkele dozijnen lege flessen prosecco, wijn, whisky en afwas voor een maand achterlatend, verruilden zij die dat nog konden huize Oosterhuijzen voor het u o zo bekende pand aan de Schouwburgring. Daar was het tijd om u nog eens een opfriscursus Feest te geven, en na een klein kampioenschap gewichtheffen en een zangoptreden waar dhr. Meeuwis u tegen zou zeggen kon men afsluiten met een zeer tevreden gevoel, alweer reikhalzend uitkijkend naar de komende editie.

P1100547   P1100751   P1100803