T.O.C.K. 2011

Zoals ook de afgelopen vijf jaren bewees de T.O.C.K. zich dit jaar wederom als de zeer solide rots in de Tilburgse Evenementen-branding. De 6e editite was weer een grandioos succes, en met meer dan 500 deelnemers en eters is ook in 2011 de immer stijgende lijn weer doorgezet!

De weergoden waren dit jaar weer zeer gunstig gestemd, en al vanaf het ochtendgloren bleek dat zonneschijn, afgewisseld met een aangename bries, de Tilburgse Open Croquet Kampioenschappen kracht zou bijzetten. Zodoende hadden de leden der T.H.D. Braque het voetbalveld van TSV Longa voor u omgetoverd in een tafereel dat de T.O.C.K. waardig is.

Rond de klok van 11 kwamen de eerste deelnemers binnendruppelen, en na de verstandige keus te hebben gemaakt eerst nog een overheerlijk broodje naar binnen te werken, greep de menigte aanwezigen massaal naar de fles rosé of prosecco. Na wederom een spectaculaire opening met doedelzakken kon men eindelijk los met het immer spannende croquet! Uiteraard was er ook weer voor niet-participanten genoeg te beleven. Zo was er, voor diegenen die er tussen het studeren door geen tijd voor hadden, een golfclinic om de schwung weer in de swing te krijgen. Tevens waren er de Cookaholics, die onder andere peperdure runderen serveerden, gecombineerd met door stikstof verrijkte producten die voor enkele ‘godlike’ smaaksensaties zorgden, uiteraard voor een schappelijke prijs.

Naarmate de dag vorderde en de alcohol de touwtjes in handen begon te nemen, was er tussen de tapas door natuurlijk tijd vrijgemaakt voor een select scala aan fotografen, filmploegen en radioverslagen. Omdat naast goed drinken, goed eten ook van hoge importantie is, werd na afsluiting van het toernooi weer eens iets neergezet wat met gemak de gemiddelde BBQ of bak lasagne kon overtreffen!

Zij die de vorige edities hadden meegemaakt, wisten na het eten al wat er komen ging. Juist, DJ Appelhof. En dan gaat het hard. Samen met Nouveaubeats en DJ La Grouw kon de avond van een juiste hoeveelheid decibel worden voorzien. Graag hadden wij u hier voorzien van een uitgebreid verslag van alle merkwaardigheden en memorabele momenten die de revue passeerden tijdens het feest wat de T.O.C.K. afsloot, echter is niet meer bekend wat deze precies inhielden. Een ding is zeker: het was een zeer geslaagde dag! Wij danken u daarom voor uw komst en hopen dat u volgend jaar wederom uzelf verblijd met uw eigen aanwezigheid op de T.O.C.K. 2012!

Gelukkig hebben we de foto’s nog….

TOCK_2011_1   TOCK_2011_2   TOCK_groep