Update ledenbestand

*** Bij het zien van dit terugkerend thema weet u dat de Heeren Helden der T.H.D. Braque weer op weekend zijn geweest. In de nacht van 20 op 22 maart mocht last man standing, klooi Cleo laten zien dat een dramatische aanloop niet hoeft te betekenen dat alles verloren is. Onder de bezielende leiding van de Heldiale StrafStaf werd er een educatief alsmede vermakelijk traject doorlopen om te kijken of er van het jongetje een man gemaakt kon worden.

Dat het de overige Heeren aan niets ontbrak was te danken aan de weekendcommissie. Heerlijke frietjes, een verscheidenheid aan sauzen, een goed georganiseerde middagactiviteit, het kon niet op. Niets dan hulde en lof!

Na een nacht van ShuttleRobs, zwaffelen, knips en misknips, gezellige speurtochten en natuurlijk de terroriserende praktijken van Der Garbi bleek in elk geval dat we de klooi toch echt een halsband met riem hadden moeten geven. Inmiddels is besloten dat Freek nooit en te nimmer alleen de straat over steekt. Verder bleek uit deze nacht ook dat het tijd was om Freek op te nemen in ons midden en hem te inaugureren als lid van Dispuut Braque.

Freek, lid van de Meest Eenzame Lichting Ooit, hartelijk gefeliciteerd met het bereiken van deze Heldiale status, geniet er van.

Jaarband!