Graduate Galore!

Zelfde leeftijd, zelfde zeilboot, zelfde verjaardag, zelfde wenkbrouwen. Dat beider Heeren binnen afzienbare tijd van elkaar gingen afstuderen mag geen toeval heten. T.H.D. Braque mag u namelijk het heugelijke nieuws brengen dat op 1 en 16 april Heeren Van Kouwen en de Wit hun felbegeerde bul hebben ontvangen met respectievelijk de meer dan acceptabele waarderingen van een 7,5 en een 8! Dat De Wit net een half puntje meer scoorde kwam ogenschijnlijk door zijn zeer verhelderende conclusie; “Het treffen van slechte voorbereidingen heeft een negatieve invloed op het proces.” Volledig terecht dus…

Dat Braque nooit meer getrakteerd wordt op balletjes van Van Kouwen, dat de Rooie Roerdomp nooit meer een behouden vaart zal beleven en dat er nooit meer met deuren wordt gesmeten zal ons een zorg zijn, de doucheputjes raken in elk geval nooit meer verstopt. Daarnaast zijn we ook erg blij dat we in elk geval nog een poging mochten ondernemen om beide Heeren kaal te zuipen, een traditie die gegeven de kredietcrisis en de heersende varkensgriep enigszins op losse schroeven leek te staan.

Na jaren van opvliegers, haaruitval, kippenpoten, haarband, genieten van Praesesjaren, haar, haar en haar zullen we dan toch echt afscheid moeten nemen van De Teek en The Wookie. Heeren, gefeliciteerd, we hebben op alle vlakken van jullie genoten.

Ga eens een baan zoeken, arbeiders!