Januaribal

Tuba’s doldwaze borrelfestijn week 1: zaterdag 23 januari. Een grauwe winterdag die de normaal rokloze periode tussen het Platogala en het Bal Masque plots onderbrak, vandaag zou namelijk het Januaribal aangedaan worden. Het collectief verzamelde zich bij de Boekanier waar de enigszins ongemakkelijke scheiding der geslachten al meteen een feit was daar Damesdispuut Luna 20 meter verderop bij Van Horen Zeggen had afgesproken. Gelukkig werd deze ongemakkelijke sfeer snel weggekust en kon de borrel beginnen.

DSC09698_thumb           DSC09731_thumb

D’n Assessor zou zichzelf niet zijn als hij niet voor de nodige dobbelstenen en red cups had gezorgd en deze zorgden er al meteen voor dat er onfatsoenlijke hoeveelheden alcohol moesten worden aangesleept. Bij de traditionele toespraak van Stijn Frenken werd zijn gebrek aan lengte door al die vrouwen op hakken pijnlijk duidelijk, maar gelukkig was daar een krukje. Nadat nog even duidelijk werd gemaakt dat de TOCK toch echt superieur was aan het bevrijdingsfestival kon het Januaribal worden opgezocht.

12494903_1237016552991570_3235228733605362268_n

En wat kom je dan tegen op zo’n prominent feestje van onze vriendjes aan de Spoorlaan? Een stel omhooggevallen kneusjes dat vergeten is hoe het heurt hoort. De treurige aanblik van afgetrapte sneakers onder een rokkostuum was helaas eerder regel dan uitzondering. Desalniettemin was het een gedenkwaardige avond. Tot volgend jaar!

 

‘Die kutcadeau’s zijn de schuld van Laurens’