Heeren, hoor ik daar een toeter?

*** De historische dag van de vijfentwintigste augustus, vanaf heden beter bekend als B-Day, betekende het einde van een tijdperk. Bart “de oude wijze uil” van Ovost wist namelijk zijn decennia durende studententijd af te sluiten met een keurige 7,5 aan de Universiteit. Na een dramatische carrière van studiewisselingen, HBO-jaren en vooral heel veel koffie en Final Conquest heeft de Uil het dan toch weten te flikken.

Is het nu gedaan met Braque? Nooit meer gezelligheid, geen emotionele Braque momentjes met natte ogen meer? Ach, laten we het er maar op houden dat Bart eigenlijk toch al jaren bij LAB zat, er zal dus wel niet zo gek veel gaan veranderen. Het is wel duidelijk dat de toekomstige klooien het een stuk zwaarder zullen hebben nu de grote dikke klooienvriend het dispuut zal verlaten.

Wel willen we Bart nog wel bedanken voor een prachtige Braque tijd en een mooi afstudeerfeest, een partij die ook nog even werd opgeleukt door de Praeses, die met zijn 21 jaren de onbedwingbare behoefte voelt om T.H.D. Braque te voorzien van nieuwe tradities. Bart, hartelijk gefeliciteerd en bedankt voor het bier.

Alaaf! Alaaf voor de verticalen!