Doe mij nog een gamba!

*** Op zaterdag 16 augustus jongsleden wat het dan eindelijk tijd voor de opzet van de nieuwe conceptie van het welbekende Braque Midzomerfeest. Slechts een enkeling kon rekenen op een uitnodiging voor dit fantastische spektakel, mede mogelijk gemaakt door cateringbedrijf Appelbaffer – Less is more, als het maar veul kost™. Het is mooi om te zien dat de strijd om een invitatie voor volgend jaar nu al is losgebarsten, maar dames van JC Furiae, meisjes die vragen worden overgeslagen.

 

De dames van Keiretsu en Conserva kwamen in grote getale naar Chateaux Porneaux But alwaar eenieder zich tegoed kon doen aan lekkere hapjes, goedkoop Duits bier en liters rosé. Uiteraard werd er als klap op de vuurpijl nog een met Sambuca doordrenkte watermeloen van 9 kilo geserveerd door Dhr. Mahovic.

 

In de rustieke omgeving van de tuinen van het Chateaux beleefden de genodigden een prima avond, waar het ook aan het weer en een stukje kampvuur niet ontbrak. Iedereen ging dan ook tevreden huiswaarts toen zelfs de geheime wijnkelders van But volledig waren leeg gezopen. Wel jammer trouwens dat Vicky er niet bij kon zijn. Echt zonde.

 

Zoals de Uil het zou samenvatten: gezelligheid!