Dag vriendjes, dag vriendinnetjes

Dat was het dan alweer! Na het lezen van deze 2 regels weet u waarschijnlijk wel hoe laat het is. Niemand minder dan Freek, ook wel bekend als de clown kleptomaan hofnar van het dispuut, gaat ons verlaten! Een eind van een tijdperk.  Want wat heeft onze feestneus zichzelf ontwikkeld in de loop der jaren. Als een nerd schuchter mannetje, met een bloempot kapsel uit de jaren 90 en altijd een hand voor zijn mond kwam hij het dispuut binnen. En nu, een jaar of 5 verder, verlaat hij het dispuut als een levende legende binnen studerend Tilburg. Koning van de blonde tak binnen Braque, kartrekker van lichting 2009, Scriptor Domus, Prins Krakau Carnaval en tegenwoordig mag deze levensgenieter zichzelf Master of Finance noemen.

 

 

Na een matige voorbereiding en het nuttigen van slechts 1 appel, wist Freek donderdag 28 november 2013 af te studeren met een keurige studenten 7! Uiteraard had Freek, geboren redenaar dat het is, een uitgebreide afscheidsspeech voor de aanwezigen in petto! Een dankwoordje werd gericht aan zijn begeleider en tweede lezer, broers, de zebra`s en zijn vriendin voor de bewezen diensten! Traditiegetrouw zoeken we de buitenlucht op om de kerverse afgestudeerde onder leiding van de Praeses van een toepasselijk outfit te voorzien! De foto`s zeggen genoeg!

 

 

Van de ene traditie naar de andere, want ook ditmaal werd de huifkar van Hooijen weer uit de paardenstal opgetrommeld om ons een rondleiding door Tilburg te geven naar `t Vaticaan te vervoeren. Dit maal wist Kees de trekker wel op gang te krijgen en moesten de voetballiederen weer uit de kast worden gehaald om de overwinning te vieren! Zonder Praeses liederencommissie Vincent, die helaas op de eject-knop had gedrukt in de huifkar, gingen de liederen ietwat moeizamer dan normaal. Duijkerman probeerde de pijnlijke stilte te doorbreken door uit het niets ontzettend hard te gaan schreeuwen, waardoor hij de lachers op zijn hand kreeg en het toch nog gezellig werd in de huifkar! Na een flesje bubbels en een klein biertje bij `t Vat kwam een historische dag ten einde. Het is nog steeds moeilijk te bevatten dat Freek gaat afzwaaien. En wat een gemis zal het zijn! Geen vrijdagen meer in de Clochard, nooit meer mensen over de bar gooien bij de CV, geen ruzie meer met Fransen, nooit meer een bus die zomaar verdwijnt, geen hilarische gedichten over The League met Sinterklaas en ook geen terreur meer op het zeilweekend. Freek, succes in het leven als arbeider en het ga je goed! Na deze intensieve jaren heb je wel wat ontspanning verdiend!

`Houdoe he!`