Apple Entertainment presenteert…

Het duurde even, maar dat viel natuurlijk ook wel te verwachten wanneer de geestelijk vader van Reisbureau Appelhof ‘ Take The Long Way Home’ een diploma dient te behalen aan de meest logge organisatie na de Belastingdienst, te weten de Fontys Hogescholen. Desondanks stonden de sterren gunstig, was de dag totally zen en is 2010 het jaar van de Appel en dus kon Paulll op 28 juni zijn strikveterdiploma op komen halen!

Onbewust van de wereld waarin de doorsnee Nederlander leeft plande hij daarom zonder enig mededogen de complete ceremonie twee uur voor aftrap van Nederland – Slowakije, menig Braquer achterlatend in een totale vlaag van ongeloof. Enfin, de man heeft z’n papier en mag na een ongelooflijk succesvolle boek-verstop-stage in het Vondelpark gaan proberen nu  ‘echte bedrijfsprocessen te gaan managen.’

Zulk een heuglijk feit verdient een deugdelijk afstudeerevenement, hetgeen aan Paul natuurlijk wel is toevertrouwd. De burelen van Appelhof Entertainment draaiden overuren: Plato werd vastgelegd, schalen vol spijzen sierden de tafels en zelfs ‘De Onzichtbare DJ’  was aanwezig. Helikopters landden buiten, de geruchten gingen dat zowel Armin van Buuren als Tiesto acte de presence zouden geven en de naborrel werd gedomineerd door eeuwenoude likeuren. En dat voor een luttele 1450 euro… vakwerk!

Paulllll… ‘bedankt voor alles’  is teveel eer voor een lange wandeling en een ongeluksmeloen, maar Braque wenst je succes met je nieuwe baan!