Afstuderen Sjansma!

Net voor we de langverwachte oversteek zouden maken naar onze immer geliefde Oosterburen moest en zou dhr. Tim Jansen gaan afstuderen. Op vrijdagmiddag 14 februari, Valentijnsdag, zou onze eigen Casanova, Don Juan of Romeo zijn scriptie verdedigen in het bijzijn van het voltallige dispuut. En zo geschiedde, een dik dozijn heren in pak stonden hier en daar met een fikse kater paraat om Tim dan ook een hart onder de riem te steken. De koele kikker als altijd vertelde wel even hoe alles in elkaar stak en waar het hele dispuut na de 3e slide de draad volledig bijster was kon er à la Jansma zelve vooral verbaasd worden geglimlacht. Nadat ook lichtingsgenoot van Mosselveld zijn behoeften had gedaan kon er een met recht worden gesteld dat Tim Jansen was afgestudeerd. Geen zesjes meer voor Rim Bamsma maar met trots kon er een handtekening worden gezet onder een heuse 7,5!

 
Na Jansma weer in zijn dagelijkse kloffie te hebben gehesen en een klein spelletje trefbal werd gedaan met een aantal nietsvermoedene Jappen stond Kees alweer te wachten.
De motor liep al dus kon er weinig mis gaan en onder luidkeels gezang werd wederom het Tilburgs verkeer weer heerlijk ontregeld door de stapvoets rijdende trekker en aanhanger. Mooie man als Kees was werd er traditioneel een extra rondje gedaan, geheel de bedoeling toch? Eenmaal aangekomen in het immer gastvrije Vaticaan werd er geproost op de afstudeerder en werd de avond vervolgd in een andere stad.