Afstuderen Dennis

De Utrechtse tak van dispuut Braque maakt de laatste tijd overuren. Nadat eerst Jochem zijn afstuderen mocht vieren, was het op donderdag 7 juli jongstleden de beurt aan niemand minder dan dhr. Van Loon. Daar waar de verdediging van Jochem nog plaatsvond in het vertrouwde gebouw A, mocht het collectief dit keer afreizen naar de Domstad.

Rond de klok van 14:00 werd perron 1 langzaam overgenomen door het collectief om vervolgens in de Intercity richting Zwolle te stappen. Dhr. Duijker ging er gemakshalve maar even vanuit dat het geelblauwe vervoersmiddel de gebruikelijke vertraging in acht zou nemen, niets bleek echter minder waar. Gearriveerd in Utrecht verloor Kaufmann zicht op een goede afloop wat er bijna voor zorgde dat Dennis zijn presentatie begon zonder de aanwezigheid van het dispuut.

In een klein half uurtje poogde Dennis inzicht te geven in zijn hectare-verslindende thesis waarna de aanwezigen de mogelijkheid tot vragen kregen. De nestor zag zijn kans schoon om zijn lichtingsgenoot eens flink aan te tand te voelen, waarna de begeleiders van Dennis hetzelfde nog eens dunnetjes overdeden. Het vragenvuur werd echter van keurige repliek voorzien en daarmee was het alleen nog afwachten op het resultaat. Het werd uiteindelijk een keurige 8,5!

De verkleedkist werd ook weer uit de kast gehaald. Zo bleek dat Dennis toch echt een geel-zwart groen-oranje hart heeft. Er in de kelder van de Albert Heijn nog voldoende vriendjes van Dennis te vinden zijn, en dat de politieke carrière een onverwachtse wending gaat krijgen.

Na dit prachtige resultaat en de bijbehorende verkleedpartij was het tijd om de gebruikelijke huifkarrit boottocht door de Utrechtse grachten aan te vangen. Het Utrechtse publiek genoot van het openluchtconcert dat door het collectief gegeven werd. Hierna was het  tijd om het afstuderen van Dennis te vieren met een lekker biertje en een goede maaltijd.

Dat het niet altijd bij één biertje blijft bleek wel bij de reis terug naar Tilburg. De treincoupé werd omgedoopt tot de fanbase van FC Omniworld Will Grigg. Dit sfeervolle ritje kwam dhr. Neijenhuijs bijna duur te staan. Eenmaal in Tilburg aangekomen verspreidde het collectief zich, maar vloeide het bier nog rijkelijk.  Dennis , van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

“Afpakken”