Afstudeerfeest Dorus

In de tijd dat er voor CV Plato een viering van de agenda verstoorde  sierde. Kon Dispuut Braque zich richting het immer gezellige Akademeia begeven voor een festijn dat slechts eenmaal plaatst vindt. Na zijn daverende ellenlange eindpresentatie in de krochten van studerend Tilburg was nu het moment aangebroken om zijn afstuderen nog een keer met eenieder te vieren. U raadt het al het was tijd voor het afstudeerfeest van lands bekendste DJ Edwin Evers Martijn La Grouw Dorus van Mosselveld.

Zoals we van Dorus gewend zijn, was het gehele collectief één uur te vroeg en konden Koek en Hampert hun eigen chips klaar zetten.  Zoals eenieder weet is Dorus fan alles wat er in medialand gebeurd. Dit werd dan ook goed zichtbaar bij de speciale editie van De wereld draait Dorus.  Samen met alle aanwezige luisteraars werd teruggeblikt op de studententijd van Foefelmans bij het collectief en daarbij werd zijn wonderbaarlijke facebookgedrag en de nodige populaire kiekjes van de internationale paparazzi. Dat Dorus zelf ook niet vies is om de microfoon ter hand te nemen bleek wel bij de vele interrupties toevoegingen aan de speech. Naar het schijnt zou dhr. Van Jaapsveld ook het lied zelf nog even verbeterd hebben voordat de Praeses het podium op gerold was bestegen had.

Naar mate de avond vorderde kon Dorus het toch niet laten om nogmaals naar de microfoon te grijpen om alle genodigde nog van een woordje te voorzien. Na afloop gaf hij zelf het startschot om de nodige goudgele rakkers naar binnen te gieten en met een gastoptreden van DJ Theedoek & Theedoek is het een memorabele avond geworden.

“Hij heeft een biertje gedronken”