Zomerborrel!

Een nieuwe groeiende traditie bij Dispuut Braque is om de oud leden vlak voordat zij met vrouw en kinderen in een snik hete Volvo stationcar richting het zuiden van Frankrijk vertrekken moed in te spreken. Wij wensen de heeren veel succes toe bij een vakantie vol geblèr van kinderen op de camping, geplons bij het zwembad door vrouwen die toch maar beter in de tent hadden kunnen blijven en dagenlang pijn aan de rug van het liggen op half opgeblazen luchtbedden. Voor andere oud-leden die dit succes niet nodig hebben omdat zij genieten van de rust in een appartement aan de Italiaanse Riviera is de LAB-Braque zomerborrel een uitstekende gelegenheid om de banden weer eens aan te halen.

tn_P1010613 tn_P1010607

Nadat vorig jaar de SS Roterdam werd aangedaan, had de organisatie dhr. Quist besloten om dit jaar met beide benen op het vaste land te blijven en kon het heldiale collectief afreizen naar‘ Beachclub WOW’ te Scheveningen. Onder het genot van zon, zee, strand, 800 japie’s en liters witbier werd er op niveau bij gepraat. Omdat goed eten belangrijk is, werd er een flinke barbecue neer gezet en kon het heldiale collectief goed uitbuiken op de lounge banken. Dat ‘beachclub WOW’ weet waar ze de gemiddelde braquer mee tevreden kan houden bleek wel uit het andere publiek dat de olijke strandtenthouder had weten te regelen op het terras. Een modellenclubje dispuut met vrolijke vrouwen kan natuurlijk nooit kwaad. Waardoor menig braquer rood aanliep.

10416656_10152509072364805_8988077205920970491_n

Zoals u weet wordt elke succesvolle borrel uiteindelijk afgesloten met nog wat soepele dansmoves en de ‘beeksma’ op de populaire hitjes, daarom werd uiteindelijk het centrum van onze hofstad nog aangedaan. Dat men hier de Brabantse gezelligheid niet kent is ons inmiddels ook bekend, een hoop vuilniszakken, hardstyle feesten, nee’s en kleerkasten kon uiteindelijk met de laatste trein terug worden genomen en terug worden gekeken op een geslaagde dag!

Heeren van LAB bedankt!