Update ledenbestand

Het wederom terugkeren van dit thema zegt voor de oplettende lezer genoeg; T.H.D. Braque is weer op weekend geweest. Na maanden van stoppende klooien, vreemde ziektebeelden en vooral heel veel gejank besloten de Helden dat het tijd werd om er nog een schepje bovenop te doen.

In de nacht van 19 op 21 maart kregen klooien Ankie, Wuppie, Vleessie, Dummy en Chucky de kans om te laten zien uit welk hout ze zijn gesneden. De Heldiale weekendcommissie had er dit jaar weer voor gezorgd dat het de Helden aan niets, maar dan ook niet ontbrak. Met name het diner op de vrijdag avond was indrukwekkend, zo ook de busreis richting de oude mannen. Gelukkig hadden we wel een jacuzzi en een sauna en wees gerust mevr. van der Kroon; But is goed in bad geweest hoor!

Dat goed eten en drinken erg belangrijk is werd ook dit weekend weer eens bewezen, Heeren Appelhof, van der Kroon en van den Brand zorgden namelijk voor La grande Bouffe, een geglaceerde beenham van 29 kilo van het spit. Na dit koningsmaal kreeg Appelhof overigens nog een kans om een heerlijk 9 gangen diner neer te zetten waarbij alle Helden lekker in de zon op het balkon zaten.

Helaas konden de klooien al dit harde werken en deze goede bedoeling minder waarderen. Sjagerijnige gezichten, veel gehuil en dramatische eieren leken een voorbode voor een zeer vervelend weekend. Uiteindelijk wisten de jongetjes zich te herpakken en mochten ze zich na een lang en slopend weekend (vooral voor Braque) lid van het meest Heldiale Dispuut noemen.

Bij deze feliciteren wij Luc van Oosterhout, Dennis van Loon, Koen van der Swaluw, Ronald Swieringa en Matthijs Mulder van harte met het behalen van de zwart-witte trui. Maak er een glorieuze, fantastische maar vooral Heldiale tijd van.

alt

Bier voor de leden!