Update der ledenbestand

Het is weer eens zo ver. Het Heldiale collectief heeft een weekend achter de rug dat louter gekenmerkt wordt door gezelligheid! Uiteraard waren er ook weer een stel klooien van de partij die zo nodig de gezelligheid moesten verpesten. Chagrijnige blikken, enkele traantjes en vooral veel geklaag. Maar dit alles met een hoger doel. Weet het dispuut van deze natte herders echte mannen te maken? Ergens in de nacht van 14 op 16 maart kregen de pissenbakken de kans om te bewijzen het lidmaatschap waard te zijn.

Vrijdag ochtend stipt om 10.03 uur mochten de klooien zich presenteren na een ware slijtage slag de avond ervoor. Dat ze nog niet helemaal hersteld waren was wel te merken. Onze pauper uit Helmond moest weer aan de lijn worden gehouden en dat Abba nog nooit `DD` borsten in zijn handen heeft gehad was ook meteen duidelijk. Uuuuuuuh Dixo, de gedoodverfde opvolger van dhr. Freling in The League Of Extraordinary Baldness, moest het weekend bijna afzeggen na een klein ongelukje. Klooi Teringventje had het principe van `kaalheid` duidelijk niet goed begrepen. Gelukkig was er een tondeuse meegenomen. Afijn, nadat ook de weekendcommissie zich 2 uur te laat had gemeld konden we eindelijk vertrekken.

Wonder boven wonder had de weekendcommissie haar zaakjes goed op orde! Er was weer genoeg dood bier, koffie, snacks en met name heel veel spek! Er was zelfs 90 kilo aan extra SPEK meegenomen, voor het geval dat het op zou raken! Het eloquente gezelschap liet zich weer van haar beste kant zijn. De traditionele blote ballen basten borrel  werd weer eer aan gedaan, de oren werden weer verdoofd door het helse geschreeuw en er liep een groot zwijn met een appel in zijn mond op de eettafel!? De kookcommissie wist weer een maal te bereiden waar zelfs dhr. Appelklooi nog tevreden mee zou zijn. De vingers werden afgelikt bij de zelfbereidde stoofvlees schotel op zaterdag, die de vieze nasmaak van het eten op vrijdag enigszins deed vergeten.  De boefjes waren echter niet zo dankbaar en gelukkig waren er genoeg baggerbakken beschikbaar op het weekend.

Dhr. Lagas wilde uiteraard louter vermaakt worden en droeg zijn kennis van het dierenrijk over op de klooien. Ook was het gemis van klooi Barry bij lichting 2013 duidelijk nog niet verwerkt en er werd dan ook op gepaste wijze afscheid van hem genomen. En wat is er eigenlijk met dr. Evil gebeurd? Afijn, na een weekend vol gehuil, vastgeboeide klooien, krab-lopen, apporteren, gebroken enkels en eenden waar de dierentuin in Berlijn nog een puntje aan kan zuigen wisten de Heeren Maxim Neijenhuijs, Erik Knoops, Laurens de Wit en Stijn Frenken die felbegeerde zwart-witte trui in de wacht te slepen! Nogmaals proficiat en maak er een mooie tijd van!

SAM_0841

“Ik ben een zwijntjeeeee”