Update der ledenbestand

Na het vertrek van de Sint, werd het al snel kouder in onze uit een Sovjet-tijdmachine onttrokken woonwijk.  Bladeren vielen van de geringe bomen en de piel van Ellie de dagen werden alsmaar korter en grijzer. Aan het eind van een volgeplande week, stond er voor de Helden en Beagles een feestelijke avond gepland. Na een middag knutselen aan het halve Moto grote borrelcadeau, nam de creatie net voordat de tap openging afscheid: (Port) Salut! Desalniettemin was het een avond waar meer gestreept werd dan een gemiddeld concert van S10 en waar enkele sportieve klooien eindigden met een zuur moffeltje, nadat ze gestrikt waren voor een OceanGate excursie. Na het zoete goed van meneer piñata, kon uiteindelijk elke klooi vol verlangen op een oor gaan liggen. De dag erna kon namelijk het voltallige gezelschap eindelijk vertrekken naar een weekend bomvol gezelligheid!

`S ochtends kon het collectief vertrouwelijk wakker worden met verschillende jeugdsentimenten. Zo stond Ploert versteld van de komst van mede-inspecteur Perry, vond Grind het leuk zich te herkennen in het monster van Frankenstein en was Rintje dolblij om zijn cherrypopper Dion Graus weer eens te zien. Eenmaal aangekomen in het sprookjesachtige landschap, werd men verrast met de voorbips van de COPD klooi een onverwachte en ongebruikelijk grote sauna. Nadat de Weeco toegaf de thermostaat in de Gezamenlijke Tas te hebben gestopt, kneep men er tussenuit voor de maaltijd. Na het bereiken van de plaatselijke dojo en een hapje te hebben genomen van het gerecht, overwoog menig lid zijn eigen schoenzool als een smakelijker alternatief. Later die avond kon men gelukkig bijkomen met fysieke uitvoeringen van verscheidene TV-series en werden haken en ogen lussen en mutsen binnen lichtingen onder de loep gelegd. Na een overvloed aan gebakken lekkernijen werd Padde’s verjaardag voortgezet met de komst van een gerenommeerde acteur uit The Walking Dead, “Bruuuum”. Bij ochtenddauw kon hij gelukkig verrast worden met ontbijt op bed ontbijt op zijn bed, een flauwiteit die op smaak werd gebracht met het zoutvaatje. Terwijl de klooien zich weer eens verdwaald maakten in hun dagprogramma en een niet nader te noemen lichting de faciliteiten van het huis uitbreidde, kwam bij ieder de weekendgeur lang en breed de neus uit. Na een hoop gestamel en gejammer waren er dan klooien die tree voor tree stapjes maakten en zich worstelde door alles wat van hen verwacht werd.

Uiteindelijk wisten de klooien met behulp van obscure ezelsbruggetjes zich op te klimmen en ontvingen Miguel den Otter, Timo Veul, Thuur Holtjer, Tom Verheul en Gilles Raman na maanden van nalatigheid, ergens in de nacht van donderdag op zondag hun trui. Proficiat Heeren, maak er een fantastische tijd van!

“Penetreer haar met je neus!”