Hoor wie klopt daar kinderen…

Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar zachtjes op de deur van het café van TSV Plato? Een verdwaalde vreemdeling? Een anti-KOZP menigte? Een deurwaarder op zoek naar Zaag? Niks bleek minder waar.. 

Het was de assessor! Na een vrijdagmiddagje callcenter spelen op de KB bleek namelijk dat de Sint dit jaar wederom barmhartig is. Hij heeft namelijk vast een van zijn pieten vooruit gestuurd om de schoen van dhr. Loeffen te vullen met maar liefst zes verse klooien! Over het verloop van deze vrijdag hoeven we verder niet uit te weiden behalve dat de conclusie getrokken kan worden dat het LAB graag een avondje oudleden vereniging van vatos speelt voetbal kijkt

Maar goed, na een avondje klimmen klauteren, stamelen en zwijgen bleek dat de plaatselijke grootgrutter zijn voorraden en assortiment maar slecht op orde heeft, dat ritme of melodie zwaar overschat worden door de muziekindustrie en Dispuut Braque oorverdovend luidruchtig stil kan zijn. Ook is het dispuut enkele geopolitieke adviezen wijzer en enkele illusies armer. Uiteindelijk konden de heren Floris Hellebrekers, Marc de Bruin, Loek Maas, Maarten van Iersel, Thomas van der Hee en Jeroen Goossens met het felbegeerde beagle-shirt de Tilburgse nacht tegemoet gaan. Mannen, succes!

Ik ben dus ooit in Rusland geweest