Heb je een lekkere zus?

We schrijven woensdag 4 november, 20.57u stipt te Groot Cafe ‘t Vaticaan. Het collectief der zwart-witten staat geduldig te wachten terwijl een schare klooien druppelsgewijs zijn plekje vind te midden van de helden. U begrijpt het waarschijnlijk al, Dispuut Braque vond het tijd voor haar eerste klooienborrel. Na een korte introductie onder het genot van enkele koude kletsers begaf het gezelschap zich naar buiten om zich te zetelen in ons traditionele vervoersmiddel.

alt  alt

De liederenbundels waren mee genomen maar natuurlijk totaal overbodig en al zingend, brallend en onder het genot van een (dit maal wel) koud biertje werd de tocht richting Chateaux Hooijen ingezet. Aldaar was het natuurlijk hoog tijd voor de jongens om zich even netjes voor te stellen middels de jarentellende traditie van de stoelsessie. Wel leuk om te zien dat andere disputen bij gebrek aan creatief denkvermogen dit concept maar kopieren en ook nog eens denken daar indruk mee te maken. Mochten jullie nog meer ideeen nodig hebben voor activiteiten, borrels, tradities of het vinden van een eigen identiteit kunnen jullie gerust even kijken op www.excessiefkopieergedrag.nl.

alt  alt

Enkele kritische vragen werden op de jongens afgevuurd en een enkeling wist zowaar nog te overtuigen. Na het voorstelrondje kon er weer rustig worden geborreld waarbij Feestman zorgde voor een overdaad aan eigen vleesjes. Aan alle mooie dingen komt een eind en toen Dhr. Beek met volle bladen bier begon te smijten werd besloten dat het genoeg was geweest. Er werd koers gezet richting Tilburgse Studentencarnavalsvereniging Plato om aldaar met de dames van Amendus Amandus de nacht af te sluiten. Wiggers zorgde weer voor de nodige ping-pong crap en Feestman waagde nog een klein dansje. Na een avond spenderen met mannen waarbij het testosteron gehalte boven de westpoint uitstak leek het een enkeling wel een goed idee om nog maar even een dame te grijpen, voor details kunt u een aangetekende brief versturen, voorzien van lakstempel, naar de gegevens te vinden onder ‘contact’.

alt  alt

Al met al een zeer geslaagde avond. Braque is inmiddels druk in beraad wie van de kandidaten kans maakt op een vervolg van de geheel verzorgde opvoedcursus en binnenkort zullen de betreffende gelukkigen dan ook bericht krijgen of ze een uitnodiging hebben verdiend voor de tweede borrel. Uiteraard per aangetekende brief voorzien van lakstempel.

Silentium!