Flessen kantelen

Reeds voor de vierde keer dit jaar mochten de rokkostuums uit de kast worden getrokken. Het lustrumgala, Plato gala en Januaribal kregen een vervolg met het Bal Masqué. U weet wel, dat andere feestje met rosé… Voor de Assessor een uitgelezen kans om zijn stempel te drukken en zodoende werden de dames van Keiretsu uitgenodigd om vooraf te borrelen. Het was dan ook jammer dat hij deze avond niet thuis gaf. Een gezonde hoeveelheid rosé en dito sfeerlichting maakte dat de huiskamer van Marrel Muil MEUL dhr. Meulenbroek werd omgetoverd tot de kantine van Longa een heus borrelpaleis. Nadat de dames een schappelijk kwartier te laat arriveerden volgde er dit keer wél een voorstelrondje. De speeches lieten niet lang op zich wachten en toen ook de liederen nog eens bediscussieerd waren stond niets de escalatie nog in de weg. De plastic bekers maakten plaats voor flessen en ondertussen besloot een deel van de dames om tóch maar even een jurkje aan te trekken om koers te kunnen zetten richting 013 de Heuvel Gallery.

Dhr. Nijmeijer realiseerde zich onderweg dat hij te diep in het glaasje had gekeken de volgende dag moest studeren en besloot vroegtijdig huiswaarts te gaan. Met de maskers op leken de dames van Keiretsu na het schieten van een paar vlugge plaatjes in de massa op te zijn gegaan. Het tegendeel werd echter bewezen toen aan het einde van de avond de balans werd opgemaakt. Dhr. Balders bleek in de bosjes te zijn beland, gevolgd door dhr. Van de Pol die op dezelfde stek zijn heil gevonden had.

Enfin. De elegante imponerende bijzondere maskers verdwenen snel van het gelaat en de rijk vloeiende rosé begon te goed zijn werk te doen. Toen dhr. Meulenbroek zijn zesde rondje van de avond inzette te midden van allerhande Platonen die wederom een schamele poging deden er correct bij te lopen vond het collectief het mooi geweest. Terwijl dhr. Grobbe zijn bucketlist bijwerkte besloten de andere Helden huiswaarts te keren na een geslaagde avond.

Schenken jullie dat ook op de TOCK??