Druk, Druk en nog eens Druk

Na een geslaagd Platokamp waren de levers nog niet genoeg geteisterd en daar wist Plato slim misbruik van te maken. Niet één, niet twee maar drie feestweken lagen nog in het verschiet. Daar Plato al jaren worstelt met het belangrijke van minderwaardige te onderscheiden werden de sjaars met open armen verwelkomd. In contrast hiermee, stonden de leden wiens Platokerfstok te klein was om al het bloed, zweet en tranen in te kerven te klappertanden voor een dichte deur zo rond middernacht. Gezien slechts de grote het hen aangedane onrecht naar hun eigen hand zetten, vermaakte Braque zich meer dan prima met de dames van Furiae en Fame. Met themafeesten als: “Iets met de VS” en “Zoeken in het schuim naar je recent aangeschafte iPhone X” was de kans op falen natuurlijk bijzonder klein!

Nog geen week later stonden we alweer de CV op te fleuren geheuld in jas-das om zo de zojuist hard aangepakte volwaardige leden van de TSV een hart onder de riem te steken. Het was dan eindelijk tijd voor de sjaars om 100% uit hun studententijd te halen. De disputentochten konden van start! De toekomst mocht laten zien wat zij in huis hadden en ons overtuigen van hun kwaliteiten. Waar andere clubjes hun gasten vermaakten met natte laarzen, spijkers hameren arbeid en ingestorte partytenten had Braque nog op tijd een boer weten te onderscheppen in de buurt van het Malieveld en gestrikt om de Tilburgse straten te voorzien van het schittermagischte rijdende feestje. 

Dat het de zoveelste keer was op dit rijdende feestpaleis de aanhanger met lampjes en een aux kabel, viel aan niks op te merken, in de huifkar schijnt namelijk áltijd de zon! Waar een doorsnee mens een levensjaar doorbrengt op het toilet brengt een Braquer gemiddeld een kwart decennium door op de huifkar van Hooijen. Na de rondjes van Kees, Bademeisters, Q&A’s en een cursus street credibility was het tijd om onze groene knuppels in te ruilen voor stapelglazen Bav. Dat dhr. Hamoen zich volledig op het verkeerde geslacht richtte mag een bijzaak heten. Eerstejaars bedankt voor jullie komst en wellicht tot de eerste borrel.  

“Hebben jullie die gehuurd van Braque?”