De ene dikkerd het bestuur uit, de andere er weer in

*** 15 September jongstleden was ons kleine michelin-mannetje Bram Adriaans EINDELIJK klaar met zijn bestuursperiode binnen Plato. Deze dikkerd mag terug kijken op een mooi en succesvol jaar, inclusief barrekeningen van ruim 450 euro per week en een ongekende hoeveelheid vrouwelijk schoon welke afgelopen jaar is gevallen voor zijn obese, maar in bestuurspak gehesen en daarom toch wel interessante, verschijning. Wij mogen dhr. Adriaans dan ook feliciteren met het behalen van de felbegeerde Seven In A Row ™ status als het aankomt op het aantasten van de integriteit van een groep vrouwen, gelieerd aan hetzelfde damesdispuut

Daarnaast bleek tijdens de meest recente Heldiale Braque vergadering dat Bram tegen alle verwachtingen in maarliefst 700 gram is afgevallen in het afgelopen bestuursjaar. Hoewel op dit moment in het St. Elisabeth ziekenhuis zijn bloed wordt onderzocht op sporen van doping, en wetenschappers van CERN middels een deeltjesversneller onder valse voorwendsels de verlaging van Brams vetpercentage proberen te verklaren, kunnen we gelukkig wel stellen dat deze gewichtsvermindering hem nog niet af is te zien.

Het Heldiale Braque zou het Heldiale Braque niet zijn als zij ook niet het komende collegejaar weer een capabele bestuursman zouden aanbieden aan onze vereniging. Het gaat dan natuurlijk om niemand minder dan Mark ‘la panse’ van Schaik, die komend jaar de functie Penningmeester Sociëteit zal gaan bekleden. Ook dit jaar zijn er weer vele weddenschappen geplaatst over het eindgewicht van de door ons aangeleverde bestuursman, en wij willen Schaikie dan ook naast een succesvol bestuursjaar veel succes wensen met het behalen van zijn eigen streefgewicht!