Changer!

12 juli, 21:00, dispuut Braque neemt zitting in het Café van hun T.S.V. Onder een aantal leden heerst een gezonde spanning, het is namelijk de dag van de bestuurswissel.

Dit voltrekt zich uiteraard niet voordat er waardig afscheid is genomen van het zittende bestuur, en met name van de Praeses. Hoe bedank je iemand die zich een jaar lang in heeft voor het mooiste dispuut van Tilburg? Gelukkig wist Jade ( die de scouting helaas al een tijdje ontgroeid is) daar wel wat op; de littekens zijn nog zichtbaar.

Over littekens gesproken, hierna werd het tijd dat het nieuwe bestuur zich waar zal gaan maken tegenover de rest van het dispuut om hun stem te vergaren. De vele kandidaten hebben zich door de gehele procedure heen geworsteld, iets wat wij natuurlijk binnen de vier muren zullen houden.

Uiteindelijk kan er per positie natuurlijk maar één persoon de meeste stemmen krijgen. Even leek het erop dat de Eeuwige Praeses Dhr. Adriaans weer een jaar zitting zou moeten nemen in het bestuur, maar aan het eind van de telling mogen wij met gepaste trots het nieuwe bestuur presenteren:

Kay van der Zwan – Praeses

Freek Lagas – Ab Actis

Tim Jansen – Quaestor

Dennis van Loon – Assessor Intern/Extern

 

Deze ambitieuze mannen mogen het dit jaar proberen waar te gaan maken. Zoals al eerder geschreven wil het oude bestuur hun vooral erg veel sterkte wensen, omdat ze dat blijkbaar nodig zullen hebben.

Oud bestuur; Super tof en enorm bedankt!