Borrel Vonk en PMHT

Dat Braque en clubjes uit Nijmegen een betere combi zijn dan Simon and Garfunkel, Ben en Jerry, Willy en de Zaag en zelfs Hidde en dwangbuizen moge ondertussen duidelijk zijn. Waar bij de Heeren van het zwart witte ensemble vaak wordt gezocht naar spectaculaire novieteiten, bleken een aantal tradties niet weg te denken uit de jaarlijkse activiteitenkalender. Zo werden de dames van genootschap Vonk overgevlogen uit het verre Noviomagus en werd de rosé zowaar weer eens een keer koud gelegd. De Assessor deed zijn wekelijkse rondje Solow en zo werd er er weer een ‘Red de Borrol met Braque pakket’ op de kop getikt.

Dat er van te voren al wat bakken spa roze werden genuttigd om de nodige moed in te drinken spreekt voor zich en zodoende dat de Heeren bij aankomst van het vurige genootschap al dubbel zagen. Met een aantal vrouwen dat zou voldoen om 3 korfbalteams, 6 AZC’s en zelfs de balzaal van Dhr. Meulenbroek mee te vullen, waren de Heeren voor de verandering eens in het ondertal. Dat mocht de pret niet drukken en zo waren er dubbel zoveel overgeslagen vonken, dubbel zoveel vurige dialogen en dubbel zoveel bakken roze Jenever voor de Senator de Ridder. Waar buiten nog even de lokale flora en fauna werd bewonderd, waren binnen mensen druk aan het ragecagen alsof er een peper in hun red cup gevuld met melk reet zat.

Alsof dat nog niet alles was, werd een oude bekende van de Leden des Levensch traditiegetrouw weer aangedaan. De meest befaamde trekker-chauffeur van het Zuiden had ons vereerd met een bezoekje op zijn veredelde paard en wagen. Wat dozen roze spraakwater werden mee de huifkar ingetrokken en het feestje door de binnenstad kon losbarsten! Na wat hete hitjes, vlammende dancemoves en brandende verlangens was het vuur nog lang niet gedoofd en werd het feestje verder voortgezet op PMHT. Wat hier nog de revu heeft gepasseerd is geschiedenis en zullen de aanwezigen in kwestie zich om een goede reden niet meer kunnen heugen. Was u erbij, dan kunt u hier vast aan relateren. Was u hier niet bij, dan was u vast een Front bestuurder die verloren had met steen-papier-schaar bijzonder sip.

“Gaan we in die tractor naar het hockeyfeestje?”