Afstuderen Laurens

Na eerder al zijn afscheid aan te hebben gekondigd bij de Dordtse scouting, was het nu voor dhr. van der Kroon tijd om zijn laatste dagen op de UvT te slijten. Op 22 Maart jongstleden mocht onze Laurens een gooi doen naar het ‘Master of Science’-schap, en zou men bekijken of hij ditmaal wel zijn feiten op orde zou hebben. Dit mocht plaatsvinden op een schappelijk tijdstip, op een obscure afdeling in wolkenkrabber K

   

Met het zonnetje blinkend op de kale kruinen van enkele leden, een verse banaan voor de afstudeerder en de absentie van dhr. Appelhof waren er louter voortekens voor een geslaagd einde van dit treffen. Helaas was alles besloten en konden we de kwaliteit van het afstuderen slechts peilen aan de hoeveelheid roodtinten op het gelaat van Laurens. Na lang wachten was daar eindelijk het verlossende woord van dhr. van der Kroon zelf: hij is afgestudeerd in Strategic Management met een zeer behoorlijke 7! Om hem te bedanken voor deze middag kon dhr. van der Zwan hem alvast het eerste attribuut voor de BBB-bar aanbieden, alsmede de sporen van ouderdom en een prettige herinnering aan Jade.

   

Daar dit goed gevierd mocht worden werd de huifkar van Hooijen weer voorgereden en kon Praeses Beeksma de liederen nog eens voorzingen. Het solo-optreden van dhr. Verhofstad was er weer eentje om in te lijsten! Naderhand kon er nog een klein etmaal op getoast worden bij ‘t Vaticaan.

   

Zo zeker als hij van zijn zaak was, had onze Laurentius zijn afstudeerfeest gewoon de dag erna gepland. Omdat het kon. De kleine elite van Dordrecht was speciaal voor zijn feest uitgelopen en richting het fraaie Plato-pand gekomen. Dat je het van je familie moet hebben bleek uit de speech van vader van der Kroon. Na het toch vrij vrolijke lied volgden eindelijk de tranen, de bedankjes en cadeaus. Laurens, die normaal gesproken vaak met de deur/muur in huis valt, hield het dit keer vrij lang vol tot hij Kiki’s pingpongpodium veroverde en een kek plaatje aanzette, om daar vervolgens met de Bunkergenoten een groot schuur- en dagger-festival van te maken. But, afgezien van de volgende ochtend hebben we weer van je genoten!

Investeren is afstuderen!