Update der Ledenbestand

Bij het aanschouwen van deze titel zal het inmiddels geen verrassing meer zijn; een weekend gekenmerkt door Gezelligheid ligt weer achter ons! Omdat het zonnige Libië vorig jaar niet helemaal goed bevallen was, daalde het dispuut ditmaal neer in een afgebladderd chalet in het koude Syrië. Ergens in de nacht van 16 op 18 maart boodt het dispuut haar klooiengespuis dan toch een kans om de trui in de wacht te slepen. Zouden Nasi, Donny, Bubba en Basta er iets van bakken?

Het viertal domme en vergeetachtige klooien mocht zich weer verzamelen om de Leden te tonen wat zij wel niet opgepikt hadden tijdens hun traject. Klooi Blokboezem toonde weer aan goed in contact te staan met zijn vrouwelijke kant, klooi Assad was vooral heel bang om ‘meegenomen’ te worden, klooi Donny had zijn buik er vol van en klooi Basta ging duidelijk met de billen bloot. Toen het stinkende kwartet eenmaal was vertrokken, reed de limo voor en kon ook het bestuur de reis gaan inzetten.

De Weekendcommissie had dit jaar een puik weekend voor ons in petto; zelfs de Menopausal Moodswinger of Manchester kon daar niks aan afdoen! Goed gekleed is goed gegeten, en op een afgelegen zolderkamer wist Oma ons haar maaltijden voor te schotelen. Zelf gebakken borden, eigenhandig geslachte runderen, huisgebrouwen bier en dan ook alle afwas, driewerf hoezee! Dat de buschauffeur helemaal de weg kwijt was, en er na een half uur touren achterkwam dat hij toch echt een eindbestemming nodig had, mocht tevens de pret niet drukken.

Echter kon niet iedereen het waarderen. Bij onze klooienvrinden was de glimlach ver te zoeken, er werd flink gepruild, gekrijst en gejammerd. Klooi Bubba toonde nog ballen, maar waar parkieten normaliter ‘gezellig en vrolijk’ schijnen te zijn, was daar dit weekend geen sprake van. Stefan bleek uiteraard de slechtste klooi en werd naar huis gestuurd. Er was geen zon, maar wel Sol; geen hotwings, maar wel Mexico-mix; Beeksma zat op een boot en dhr. van Oosterhout spoot te diep in het glaasje. En voor de moeilijklerenden onder ons was dhr. van der Kroon zo aardig om een Tour des Ardennes Bleues neer te zetten.

Maar, na een beetje sparren, miauwen, homo-erotisch-picknicktafel-worstelen, tippelen en noest buffelen mochten dan eindelijk de Heeren Joan Achmed, Hidde Mattheeuwse, Daan Dingemans en Daan Verhofstad zich Lid der Heldiaal Heerendispuut Braque noemen. Mannen, gefeliciteerd en maak er een gedenkwaardige, schappelijke, godlike en bovenal Heldiale tijd van!

 

Weekendcommissie!