Klooienborrel

Daar Primus dit jaar drie borrels mocht houden besloot Dispuut Braque er tegen de zomer ook maar een derde borrel tegenaan te knallen. Helaas had deze avond een andere reden dan het kennismaken met potentiele leden. Na een kleine misser van toenmalig Mijnheer de Ab Actis en zijn hulpjes (Van der Kroon en Freling) bleken enkele kiekjes van enkele niet nader te noemen activiteiten en een niet nader te noemen weekend bij damesdispuut Callete te zijn beland.

Daar de dames kennelijk nogal wat interesse hebben voor ons traject besloten we er maar een echte klooienborrel van te maken. Dat vrouwen de zinsnede “…stipt om 20.57u aanwezig zijn, want aan laatkomende nithorders heeft Braque een broertje dood…” niet begrijpen is inmiddels duidelijk. Per huifkar werd onder luid gezang de weg naar Hooijen ingezet alwaar er een ouderwets drankbachanaal met stoelsessie plaats vond. De avond werd goed afgesloten bij het Vaticaan en iedereen kon uiteindelijk tevreden en volgegoten naar bed.

alt

Normaal zouden we nu moeten zeggen: “dames, bedankt voor de gezellige borrel”, maar omdat we alles zelf konden lappen doen we dat niet