Dies 2014

Ons mooie dispuut is op zaterdag 6 september weer een jaartje ouder geworden. Reden genoeg om vrouw en kinderen thuis te laten en met de Helden een klein feestje te gaan vieren. Uiteraard vieren de zwart-witte Heeren dit op een geheel eigen toepasselijke wijze. Daarom werd voor deze gelegenheid de Aussies en de Air Max sneakers uit de mottenballen tevoorschijn gehaald en werd besloten het festival ‘Back 2 the 90s’ te bezoeken.

tn_P1020844 tn_P1020860

Omdat men niet op een lege maag kan hakken werd van tevoren een uitgebreide lunch genuttigd bij café Slagroom. Om te zorgen dat het de mannen aan niets ontbrak werd de balzaal van het café voor ons opengesteld waar een kabouter jongeman ons voorzag van een schappelijke maaltijd. Nadat de riemen een tandje losser versteld waren, verplaatste het gezelschap zich naar buiten waar Kees dit maal met horloge ons al stond op te wachten met de huifkar. Menig Labber werd nostalgisch toen alle eloquente liederen van vroeger weer eens de revue passeerden en na een barre tocht door pauperplace Broekhoven arriveerden we dan eindelijk op de plek van bestemming.

tn_P1020885 tn_P1020919

Ondanks het feit dat enkele Heeren zich keurig vermomd hadden vielen we toch enigszins op tussen alle spierbundels met inkt en de kale koppen eenzijdige kapsels. Met name Dandy Duijker voelde zich niet geheel op zijn gemak. Gelukkig was door de organisatie van het festival in alle gemakken voorzien en werden ons oplossingen voor dit probleem aangeboden in de vorm van onder andere een piercingstudio en een afhaal tent voor wit poeder. Er werd vol gas happy hardcore gedraaid en vooral de heeren Heijman en Nijhuis lieten menig kaalkopje zien hoe men op heldiale wijze hakt. Na heel wat bakken te hebben gekapt met als aanvoerder dhr. Dingemans, kon een begin worden gemaakt aan de terugtocht. Met flink wat struikgewas in het haar op het hoofd van dhr. de Wit en zand in de broekzakken kwam het gezelschap uiteindelijk aan bij ‘t Vaticaan waar nog tot diep in de Nacht werd nageborreld.

”Het is een iPhone 5 LUL!”