Afstuderen Luc

Het zal u vast niet ontgaan zijn als trouwe lezer van het Heldiale interweb. Onze eeuwige Nestor mocht na het afstuderen met een 9, zijn wettenbundels in de wilgen hangen. Iets wat bijzonder onpraktisch bleek nadat hij vrijwel direct hierna verwelkomd werd als nieuwste lid van de Clifford familie. Dit moest natuurlijk groots gevierd worden en zo werd de sociëteit, midden in de komkommertijd, weer omgetoverd tot feestzaal voorzien van licht, rookmachines, een werkende DJ booth en bier.

Traditiegetrouw werden de exceptionele capriolen van het lid in kwestie nog even opgehemeld. Wellicht kent het huidige abonederland deze stukosauriër louter als de beschaafde rechtenstudent die zijn tijd het liefste slijt in de UB, toch bleek niets minder waar. In het bijzijn van vrienden en familie werden alle oude koeien nog even uit de bevroren sloot van Vidar gehaald. Waar menig burger vaak nuancerend opmerkt “Gelukkig hebben we de foto’s nog”, zal dit bij Luc ogenschijnlijk niet door zijn hoofd zijn geschoten. Veroveringen werden aangehaald, verwondingen werden geridiculiseerd en ook maakte Limburgse Rapper Sjors nog een verschijning. Gelukkig werd dit niet al te wrokkig onthaald en kon er van onze Moskowicz nog wel een geforceerd lachje vanaf.

Na nog wat speeches en liederen, als vanouds ook op maat gemaakt voor de man van het uur, was het nu echt tijd om de steken onder water te laten waar ze horen (boven water). De klooien mochten de tap wederom bemannen zodat de Herenleden gezellig met elkaar een biertje en neutje konden nuttigen en proosten op de mooie, ietwat lange, spraakmakende studententijd van onze oud-Assessor, -Praeses, -Lustrumpraeses en eeuwige nestor om vervolgens te zien waar De Nacht ons zou brengen. Luc, bedankt en we wensen je het allerbeste!

“ik trachtte een alternatieve route te nemen en ben danwel van het balkon, danwel van het hek gevallen”