Advocaatje leef je nog?

Lange tijd was het de vraag welk jong hertje, naïef kippetje, notoir sletje, wisseltrofee… enfin meisje de onbeschrijflijke eer te beurt zou vallen de nacht met de heer Niekoop door te mogen brengen. Dat leverde een aantal jaar mooie verhalen, powerpoints, ruzies en dubbele agenda’s op, maar uiteindelijk zag zelfs Mike in dat het anders moest. Goed, hij was dan wel steeds oprecht verliefd, maar steeds bleek geen van de meisjes een baan te willen zoeken om hem voor de rest van zijn leven te onderhouden. Dus diende er gas gegeven te worden en dat resulteerde in een puike afstudeerpresentatie en aansluitende afstudeerborrel. Mike geeft een feestje… leuk! Zouden de meisjes er allemaal zijn? Of alleen de meerderjarigen? Anders wordt het ook zo’n Tina-dag natuurlijk… spannond!Dat de vrouwelijke opkomst uiteindelijk tegenviel en de aanwezige vrouwmensen meer oog hadden voor Mike’s sexy vader mocht de pret uiteindelijk niet drukken. Het dispuut had het lied verzorgd, Mike was weer eens uit zijn Amsterdamse sociale isolement en in tegenstelling tot Steven is Mike nu écht lid van LAB geworden. Oh en komisch duo Thijs en Bart zijn na hun glansoptreden van die avond nu ook te boeken als headliner voor uw bruiloft of bedrijfsfeest.  Verfrissend trouwens om Mike eens te horen lachen om grappen die hij niet net daarvoor zelf had gemaakt.
     

Enkele schermutselingen en rivaliteiten daargelaten was de avond zeer geslaagd, was de drankrekening bijna net zo hoog als de kale gage van Paul Appelhof en heeft ook Mike díe avond een bank gevonden waarop ie kon slapen.

Mike, succes met je nieuwe carrière in het recht; zware baan hoorden we al. Die Efteling-congressen gaan je niet in je kouwe toga zitten…

*grinnik*