Het kan ook nooit normaal

Buongiorno, ciao tutti, wat een heerlijke dag vandaag. Tijdens de afgelopen Hemelvaart was het tijd voor het evenement waar een Braquer 1% van zijn jaar aan toewijdt. Het werd een editie om nooit te vergeten, met niet één, maar twee influencers van de bovenste plank. Om de opbouwdag soepel te laten verlopen had Boris Jus een, niet spreekwoordelijk, zwaargewicht ingezet. Dat Ferry daar niet van onder de indruk was, bleek wel toen hij het record van ‘hij is niet de slimste, hè’ zeggen in zo kort mogelijke tijd verbrak.

Buiten dit kleine ongemak verliep de opbouwdag vlekkeloos. Zelfs zo goed dat men zich zorgen begon te maken, je hebt immers een slechte generale nodig om alles op scherp te zetten. Dat gebeurde “gelukkig” ook want er werd een ware zoektocht op touw gezet naar de menubordjes die pas de volgende dag gevonden werden onder een noodtoilet vuilniszak. 

Wonder boven wonder was dit de enige tegenvaller en verliep de TOCK als gesmeerd. Hoe kon het ook anders met de hulp van Stijn “zullen we gewoon tongen” Bus, Chainboy papi, Geralt, MDB(uiteraard in zijn tijdloze klassieker sportbroekje, herenschoenen) en het broertje van Rintje die meer op Rintje leek dan Rintje zelf. 

Na een lange dag beunen was het Cava moment daar, ditmaal onder toeziend oog van de halve A1. Cava was niet het enige dat gespoten werd, Rintje mocht zijn brandslang na 1.5 jaar weer eens gebruiken en om te kijken of alles nog naar behoren werkte volgde Timo op met een kwaliteitscontrole. En hoewel Pion overdag de grootste moeite had met het binden van een touw, had hij in de avond geen enkele moeite om vrouwen aan zich te binden.

Na het succes van YES-R werd er uitgekeken naar het optreden van de jongen van de volgende deur. Dit viel echter vies tegen, overdag was er nog hoop dat Danny Panadero zijn wieken had aangeslingerd om de T.O.C.K. te redden, maar het bleek helaas niet zo te zijn en werd W. Hamoen de enige die een prestatie heeft geleverd op het podium. 

“Niet over het zeil lopen en al helemaal hij niet, is niet goed voor de tent”