Happy Newyear!

De oliebollen zijn verdwenen, het vuurwerk is de mist in geschoten en de nieuwjaarsborrels vliegen je om de oren: het nieuwe jaar is begonnen!

Dispuut Braque ging het jaar 2011 direct goed van start. Dhr. Deisz was zo vriendelijk geweest zijn woning beschikbaar te stellen om gezamenlijk het nieuwe jaar met drank en spijs te beginnen. Al snel was duidelijk dat het ons aan niks zou ontbreken: bier, goed eten en uiteraard de bubbels waren in grote hoeveelheden aanwezig. Daarnaast had vriendin Linde ook haar dispuut uitgenodigd. Later zou blijken dat de banden met Furiae deze avond weer in haar volle glorie zouden worden hersteld, zoals vanouds.
Toen uiteindelijk de klok middernacht sloeg en het gezelschap zich naar buiten begaf, bleek echter al snel dat de traktatie op mooi vuurwerk die avond zou uitblijven. Helaas was deze ingewisseld voor buskruit happen en was daarnaast waakzaamheid geboden. Niet alleen voor de luide kanonslagen die bepaalde personen drie meter de lucht in lieten schieten, maar ook het risico elkaar kwijt te raken door de halve meter zicht behoefde de aandacht.
Natuurlijk mocht dit de pret niet drukken en werd het feest voortgezet in kroegen Vaticaan en Babbus. Los van een halve knokpartij en een enorm dronken klooi werd het een gedenkwaardige New Years Eve die pas laat de volgende morgen zou worden afgesloten.

Ah, nu het toch ter sprake komt: klooien. Ze zijn er weer! Want enige tijd terug hebben Tim Jansen, Dorus van Mosselveld en Humberto Levarht Lopez het gepresteerd, na veel gesteun, geklaag, zwakke knieën en een knap ingestudeerd lied, de status van Beagle te behalen. Felicitaties zijn absoluut op zijn plaats, maar zullen nog even op zich moeten laten wachten.

alt

Jullie zijn er namelijk nog lang niet.