Ze zijn er weer!

Heerlijk avondje is weer gekomen. Waar de traditie van het zeuren door voor- én tegenstanders over piet pas enkele jaren oud is, gaat de traditie van zeurpieten bij het Heldiale collectief al veel verder terug.

Zo wil het dus ook dit jaar dat de Sint vast enkele cadeautjes vooruit stuurde om de leden der THD Braque te vermaken. Niets bleek minder waar. Waar het collectief eerst gezellig zat te vergaderen sloeg de sfeer snel om nadat dispuuts eigen bezem besloot zijn telefoon niet op te nemen en oh de Dispuutiers stonden voor de deur.

Na een teleurstellende boodschappentas, enkele tragische Mariah Carey imitaties, vijf dode doerakken en met name gestamel besloot Praeses Van de Goor over zijn hart te strijken en de heren Jeroen Valkenburgh, Floris Loeffen, Willem Hamoen, Quinten Verhaar en Job Geurts allen een Heldiaal Beagle shirt over de schouders te laten trekken. Anciënniteit, verstaanbaar praten, het Ab Actiaat en het handhaven van het convenant bleek allemaal te lastig. Kortom, er is werk aan de winkel!

 

Sterkte klooien!