Een Nieuwe Wind

Met de afstudeerborrel van Alexander nog vers in de benen en een goede burger menu kon de wissel van start gaan. Hoewel de Praeses een paar uur van tevoren nog had lopen janken omdat hij het wel erg vervelend vond dat hij op zijn falen werd aangesproken, was het dispuut onverbiddelijk en nog voordat zijn eigen puntje was afgelopen had hij ‘lil Eric al meerdere keren gespekt. Vervolgens motiveerde de Ab Actis de kandidaten, uitte de Quaestor nogmaals zijn ongenoegen uit over de financiën van Zaag en had de Assessor zoals gewoonlijk niks te melden.

Toen werden de dingen besproken waarvoor deze avond bedoeld was. De kandidaten lichtte hun visie en beleidsplannen toe, dit met wisselend succes. De één koos ervoor om het Plato regelement flink door te spitten terwijl de ander besloot om gedurende de presentatie alleen zijn voorhoofd te laten zien. Hoe het ook heeft mogen lopen, na de stemming zijn de volgende namen de kartrekkers van het dispuut.

Praeses: Marc de Bruin

Ab Actis: Loek Maas

Quaestor: Peije Es

Assessor: Thomas van der Hee

Wij wensen het nieuwe bestuur veel succes toe en bedanken natuurlijkerwijs het vorige bestuur, Willem Hamoen, Jeroen Valkenburgh, Job Geurts en Quinten Verhaar voor al hun toewijding en inzet gedurende het afgelopen jaar.

Ik reageer hier morgen even op”