Borrel Fame

Het borrelseizoen is nog op volle toeren voor dispuut Braque! Onze Assessor is begonnen aan een heuse kruistocht door Tilburg die zijn gelijke niet kent. Met vier borrels in een tijdsbestek van drie weken zitten we misschien wel op de top van ons kunnen, maar dat neemt niet weg dat we iedere keer weer een grote groep Helden op kunnen trommelen die wel zin hebben om met 15 vrouwen een drankje te doen.

Natuurlijk was dit niet anders toen ons het bericht bereikte dat er een borrel met Plato’s jongste vrouwendispuut Fame aan zat te komen. Na een eerste borrel dit jaar waar de meningen over verdeeld waren, was het toch wel eens tijd om de banden weer aan te halen. Vanzelfsprekend ving de borrel aan op ons nieuw verworven optrekje, het quasi-Braquehuis aan de St. Jorisstraat. Het was immers tijd om te kijken of de antieke houten vloer na 60 jaar nog bestand was tegen het gewicht van twee volgroeide Tilburgse disputen. Tot ieders verbazing ging dit echter goed, maar dat zou niet de grootste verrassing van de avond blijken.

Nee. De grootste verrassing bleek het borrelcadeau voor de dames. De Heldiale Cadeaucommissie had zichzelf weer eens overtroffen en een heuse ‘ster’ voor de dames geclaimd die nu ook naar de ‘Sterretjes’ vernoemd is. Het zal moeten blijken of een dergelijk cadeau ooit nog overtroffen zal worden, want zelfs aan de kleurstelling van het certificaat was aandacht besteed, inderdaad ‘Zwart-Wit’. Dit was echter pas het begin van de avond. Het was namelijk ook de nacht van het Word Lid feest alwaar we nog tot in de vroege uurtjes van drankjes hebben kunnen genieten en werd er hier en daar een dansje gewaagd. Nadat Stijntje weer 578 selfies had gemaakt, Bubba weer op heksenjacht ging en Pauper & Pauper erachter kwamen dat de Nacht op dinsdag gesloten is kon iedereen zijn nestje opzoeken en er weer een borrel worden afgestreept.

“Hoeveel gaatjes zou de Assessor nog kunnen vullen?”